Doe maar gewoon

Jacomijn snapt niet hoe haar ouders het verzonnen krijgen! Drie weken lang komt Louise, de dochter van de vrienden van haar ouders, bij hen logeren. Terwijl de verschillen tussen hen enorm zijn! Waar zij in een gewoon rijtjeshuis wonen, woont Louise in een kasteeltje, met een eigen landgoed en een zwembad. Als Jacomijn in haar vrije tijd in het verzorgingshuis werkt, gaat Louise rijden op haar eigen paard. Jacomijn vindt Louise arrogant. Hoe komt ze die drie weken ooit door?

Louise vindt het vreselijk dat ze moet gaan logeren bij Jacomijn. Als ze ergens geen in heeft, is dat het wel. Het is er allemaal zo klein en gewoon. Toch moet ze toegeven dat Jacomijns broer Luuk een leuke gozer is. Maar wat verbergt hij? Als ze hem tijdens een buitenrit met zijn ‘vrienden’ in het bos ziet, weet ze zeker dat hij zwaar in de problemen zit. En waarom hangen deze jongens ook rond bij haar huis?

Dan komt Louise na een buitenrit niet terug. Waar is ze? Het wordt in één klap duidelijk dat ze er voor elkaar moeten zijn om de problemen te overwinnen. Lukt het Jacomijn en Louise om over de verschillen tussen hen heen te stappen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.